[googlebe315c3ece7f76a5.html]

VÅRA TJÄNSTER

Funderar du på att byta kök? Eller har du redan bestämt att du ska byta ut det gamla? Vet du inte riktigt hur du ska gå till väga? Svårt att rita i IKEAs ritprogram? Får inte till stilen? Vill inte rita själv? Vill ha ett vackert platsbyggt kök men tycker att de "fina" köksmärkena är på tok för kostsamma?

 

Vi kan hjälpa dig på flera sätt. Här tar vi upp några exempel på hur det kan gå till att anlita oss när du behöver nytt kök.

 

IKEA-KÖK 1

Vår kund vill ha ett IKEA-kök. Han/Hon har varit på IKEA och tittat och vet vilken lucka och vilka bänkskivor som är interssanta. Kunden har däremot lite svårt att få till ritningen i IKEAs ritprogram och har inte heller så stort intresse och ork att sitta och rita. Dessutom saknas kunskap om hur man gör ett bra fungerande och snyggt kök på den yta man har.

 

Här hjälper vi till att rita köket och ser till att inköpslistan blir komplett. Om kunden vill ha hjälp med att hitta bra hantverkare kan vi rekommendera flera stycken.

 

IKEA-KÖK 2

Denna kund drömmer om ett tjusigt nytt kök som inte liknar någon annans. Han/Hon har varit runt hos olika köksbutiker och fått flera förslag som visserligen är snygga, men priset gör att man håller på att trilla baklänges.

 

Detta är jättekul tycker vi! Vi kan hjälpa till att rita ett IKEA-drömkök utan att ruinera kunden. Vi ritar helt enkelt ett kryddat IKEA-kök. Kryddan består i att komplettera med andra bänkskivor, handtag, luckor, vitvaror, speciallösningar och funktioner. Vi hjälper till att hitta det som är drömmen för vår kund. Krävs det en ombyggnad så har vi goda kontakter hos alla typer av hantverkare. Om kunden vill så kan vi hålla i alla trådar tills köksrenoveringen är klar.

 

DET UNIKA PLATSBYGGDA KÖKET

Här har vi en bestämd kund. Det är platsbyggt kök som gäller! Udda lösningar, lyxiga detaljer och absolut den rätta känslan.

 

Vi ritar och kommer med förslag på material och lösningar anpassat till husets utformning. När kunden känner sig nöjd beställer vi köket hos vår lokala snickare.

 

VARFÖR SKA DU ANLITA OSS?

 

Med flera års erfarenhet av "köksvärlden" har vi sett hur kunder har fått hålla tillbaka på sina drömmar för att köken blir för dyra.

 

- Då får vi ta en laminatskiva som ser ut som sten för det räcker inte till en äkta...

- Då får vi ta skåp istället för lådor om vi ska kunna ha råd med den där diskbänken...

- Belysningen får vi nog köpa senare...

 

Vi vill gärna hjälpa till så att kunderna kan göra det omvända!

 

- Ja, då slår vi till på en stenskiva också!

- Lådor ska vi ha massor så att vi slipper leka akrobater när vi ska ta fram våra prylar!

- Belysningen måste vara både bra och kunna kännas mysig i vårt nya kök!

 

 

 

Välkommen!

Vi hjälper dig med ditt nya kök.